zaterdag 3 november 2012

een broertje geboren!

 
Wat zijn we ontzettend blij, Cas is geboren na een zeer spoedige bevalling, alles gaat goed met hem en zijn mama Marleen, vandaag mochten we naar huis. Nu gaan we lekker genieten van elkaar. Het kaartje kan pas maandag gedrukt worden, we zullen hem inscannen als het klaar is en op de web-log plaatsen.
 
Papa met Cas, doopnaam is Evert-Jan, geboren op 2 november 2012.
 

 Je eerste wasbeurt, een half uurtje na de geboorte.
Je zusjes Sacha en Anne zijn heel blij met jouw komst Cas.
Bijna 8 pond, je bent echt een mooi en fijn mannetje met een superzacht roze huidje.

3 opmerkingen:

  1. Simone Kwakernaak3 november 2012 om 14:56

    Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Cas en wat heeft hij een geluk dat hij bij jullie mag opgroeien met zulke lieve ouders, trotse zussen en een broer die van bovenaf als beschermengel er voor hem is. Geniet lekker van de kraamtijd. Liefs, Arie en Simone Kwakernaak

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig! Trotse zussen, trotse papa en een trotse mama die leeft op een blauwe wolk! Het is jullie allen van harte gegund. Het leven kent zijn verdrietige momenten maar gelukkig zijn er ook mooie, prachtige dingen om van te genieten en lief te hebben. Zoals deze prachtige zoon, Cas! Heel veel baby- en gezinsgeluk.

    Liefs, fam Van Wees

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van een afstand heb ik met jullie meegeleefd naar het moment van de geboorte van jullie vierde kindje. En met grote blijdschap lees ik net jullie bericht en ben blij voor jullie dat Cas in jullie leven is gekomen.
    Wij genieten ontzettend van onze Daan maar missen onze Iris nog meer....

    Ik wens jullie een prachtige tijd met Cas.

    Lieve groetjes van Bianca Klaassens ( mama van Lynn, Iris*, Daan )

    BeantwoordenVerwijderen